Wie kan er shoppen op deze wholesale-site?

Jij! Als je een toffe shop/conceptstore/praktijk/webshop of iets anders gaafs zoals event oid hebt! Stuur een bericht waar je onze Rockstyle producten wil gaan aanbieden, wij bekijken je aanvraag en als het wordt goedgekeurd, ontvang je van ons je accountgegevens en kan je losssss!!

En anders?

Als je lekker voor jezelf of voor een ander lief iemand wil shoppen, ga dan snel naar www.rockstyle.nl!

Hanteren jullie een minimum ordergrootte?

Voor de eerste order hanteren wij in principe een minimum afname van € 350,00 ex BTW: hier kan in overleg van worden afgeweken. Wil je daarna bijbestellen, dan kunnen bestellingen al vanaf € 75,- in de webshop worden geplaatst!

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Als je een mooie order hebt samengesteld, al dan niet in overleg met ons, ontvang je een factuur. Bij de eerste order verzoeken wij het bedrag vantevoren over te maken, waarna de order wordt verzonden. Bij vervolgorder krijg je de verzending en het toesturen van de factuur vrijwel tegelijkertijd.

Te gek! Ik heb mijn pakket ontvangen! Helaas zijn er tijdens transport  artikelen stuk gegaan, wat nu?

Stuur ons binnen 5 dagen na ontvangst van het pakket duidelijke foto's van de beschadigde artikelen (minimaal 3 foto's), de buitendoos met verzendlabel en de binnenverpakking en beschermingsmateriaal,  dan vergoeden wij het schadebedrag. Je ontvangt dan een creditfactuur die je bij de volgende bestelling kan kan inzetten of we sturen vervangende artikelen toe. UIteraard alles in overleg!

Wat zijn jullie administratieve gegevens?

Rockstyle v.o.f. * Smetanalaan 10 * 3055 TM * Rotterdam * info@rockstyle.nl * www.rockstyle.nl *0625105550

Kvk: 65038274 BTW: NL855956719B01 Maar wij vinden het leuker als je ons gewoon ziet als Linda en Eline!

Jullie hebben van die mooie foto's, mag ik die ook gebruiken?

Als je een bestelling bij ons plaatst, kunnen we jou ook highres beeld toesturen zodat jij ook fijn kan posten op je social media, in nieuwsbrieven of op je website. We stellen het erg op prijs als je bij de foto wel vermeld dat het één van onze kiekjes is... hebben we namelijk hard voor gewerkt ;)

Mijn Rocks zien er toch wat anders uit dan op de foto?

Ja wij werken met prachtige Rocks die allemaal helemaal anders zijn en er daardoor ook anders uit zien: het zijn echte natuurproducten. Het is voor ons niet mogelijk - vanwege de hoge omloopsnelheid - alle producten te fotograferen. Wij zorgen er wél altijd voor dat je altijd prachtige Rocks van ons ontvangt!

 

 

© 2017 - 2024 Rockstyle-wholesale | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel